Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet

CV Installaties


Een extra radiator plaatsen of een volledig nieuwe cv- installatie leveren en monteren? Jan Chardet-Loodgieters verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen ketels van hoogwaardige kwaliteit, welke tevens onderhoudsvriendelijk zijn.
U kunt kiezen uit alle bekende merken, Bosch en Intergas genieten onze voorkeur.
U heeft de keuze uit een HR-ketel of een VR-ketel, waarvan de Hoog Rendement (HR)-ketel het meest wordt geïnstalleerd, omdat de HR-ketel de warmte van zijn verbrandingsgassen weer gebruikt en bij andere ketels via de afvoer verloren gaat.
Hierdoor is deze ketel energiebesparend en milieuvriendelijker.

Een aangename temperatuur is een vereiste voor een aangename woon- en werkomgeving. Die temperatuur verwezenlijken wij graag voor u.
Uw verwarmings- en warm watercomfort hangt voor een groot deel af van de keuze van uw installatie. U kunt een cv- ketel alleen voor de verwarming gebruiken en een geiser of een boiler voor de warm watervoorziening. U kunt ook voor een kombiketel kiezen, deze zorgt zowel voor de verwarming als voor warm water in uw woning. Op deze manier bespaart u ruimte, doordat u slechts één apparaat heeft. Bovendien scheelt dit ook in energieverbruik.

Radiatoren:

U heeft natuurlijk niets aan een ketel zonder radiatoren.
Radiatoren zijn er in alle soorten en maten.
Ze zijn sfeer bepalend in een woning of kantoor.
Voor een goed advies en de beste oplossing voor uw situatie komen we graag bij u langs.
Laat u verbazen over de mogelijkheden.
U kunt naar onze exclusieve collectie van design radiatoren vragen.
Op uw verzoek krijgt u van ons een passend advies

  

Heeft u een nieuwe CV-ketel nodig of wilt u uw oude ketel laten vervangen? Bij ons  kunt u terecht voor een goede CV service, waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten en merken CV ketels:

  

Jan Chardet-Loodgieters

Noorddijk 114
1525 PZ Westknollendam

Tel. 075-6289176

0655771099