Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet

INSTALLATIES


Voor de aanleg van gas- en waterinstallaties beschikken wij over de nodige kennis van de geldende normen en voorschriften om een veilige en betrouwbare installatie te monteren.
Wij leveren en monteren ook gastoestellen zoals keuken- en badgeisers.
Wij werken het liefst met kunststofleidingsystemen en behalen daarmee uitstekende resultaten. Belangrijkste voordelen van kunststofleidingsystemen zijn onder meer: een snellere verwerking van het materiaal, vrijwel overal toepasbaar, nauwelijks geluidsafgifte, minder warmteverlies via leidingen en een verminderde kans op lekkages en condens.

Het blijft onmisbaar in ons hele dagelijkse leven: "Water", maar water wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. We gebruiken het in de keuken om te koken, in de badkamer om te douchen of voor in bad, in het toilet om door te spoelen en een enkele keer als het niet regent in Nederland om de plantjes water te geven.
Dus of het nu gaat om een een buitenkraan voor de tuin, een complete warm- en koudwaterinstallatie. Jan Chardet-Loodgieters installeert of renoveert het vakkundig voor u, of het nu om een huisinstallatie gaat of een compleet nieuw bedrijfspand!. We komen de situatie ter plaatse bekijken, overleggen w
at de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn, u komt dus niet achteraf voor verasingen te staan.


  

Jan Chardet  installeert op vakkundige wijze uw CV Ketel, Geiser, Boiler, Zonneboiler, CV, Radiator, HR Ketel en alle sanitaire voorzieningen als uw douchecabine, bad, wastafel, normaal of design toilet, bidet, jacuzzi


  

Jan Chardet-Loodgieters

Noorddijk 114
1525 PZ Westknollendam

Tel. 075-6289176

0655771099