Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet
Jan Chardet

lood, zink en dakbekleding

Het verwerken van deze materialen is veelal nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, welke bij ons bedrijf aanwezig is. Dit deel van het loodgietersvak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame produkten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits deze vakkundig zijn aangebracht.

Zinkwerken

Zink is een materiaal dat mooi en duurzaam is en kan in allerlei vormen worden toegepast. De unieke kenmerken van zink zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen. Als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding of dakbedekking van zinkwerk misschien iets voor u. Verder kunnen wij uw woning voorzien van zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren.

Jan Chardet voorziet ook uw woning, dakkapel, garage of berging van dakbedekking op maat. U kunt onze waterdichte resultaten hier bekijken.

  

Dakbedekking

Voor zowel nieuwbouw als renovatie van uw woning, dakkapel, schuur e.d. verzorgen wij bitumineuze dakbedekking. De dakranden kunnen dan eventueel worden afgewerkt met zinken deklijsten.

Wij adviseren u graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Wij gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u gegarandeerd vele jaren plezier zult beleven van uw dak.


  

Jan Chardet-Loodgieters

Noorddijk 114
1525 PZ Westknollendam

Tel. 075-6289176

0655771099